Wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord in Max-Immo kan alleen gewijzigd worden door de zaakvoerder of de assistent zaakvoerder. Als u op de homepagina rechtsonder het blokje “instellingen” kan zien, dan heeft u voldoende rechten.

Ga in dit blokje naar “gebruikers-rechten” en klik nadien op “Extra instellingen”

In dit overzicht klikt u op de naam van de gebruiker waarvan u het wachtwoord wil wijzigen.
Typ in het lege vaak een nieuw wachtwoord. (Opgelet: hoofdlettergevoelig en zet geen spaties!!)

Vergeet niet op te slaan. Het gewijzigde wachtwoord is meteen van kracht.