CMS Pagina

Hier leggen we u uit hoe u een gewone pagina aanmaakt voor uw site. Bijvoorbeeld een pagina waarop u uw team voorstelt.

Geef als type “pagina”, zet een titel naar keuze en vergeet niet van Google gunstig te stemmen.

Url laten we ook leeg en de header is optioneel.
In het grote vak kan u een tekstje schrijven, en eveneens een afbeelding toevoegen. Bovenaan heeft u ook een menu om tekst te bewerken.

Voor degene die thuis zijn in html, door op het eerste knopje te klikken kan u de code bewerken en eventueel de embedding-code van een youtube filmpje plaatsen.
Als u een afbeelding wil plaatsen moet u deze eerst opladen via :

Kies het bestand op uw harde schijf en laad het op.
Ga vervolgens met uw muis in het venster staan waar de afbeelding moet komen en klik dan op het bestand dat u net heeft opgeladen. Dan springt het bestand in het venster.
Vergeet niet op te slaan.