Over Tijd

De tab ” over tijd” bevat agendapunten die niet op”afgehandeld” zijn gezet. (dit doet u door in het agendapunt zelf onderaan “afgehandeld” aan te vinken.

Enkel wanneer een agendapunt op afgehandeld wordt gezet, wordt ook een actie weggeschreven bij het pand, dus het is belangrijk om dit ook te doen naar het eigenaarsrapport toe.

In de “over tijd” vindt u dus een handig overzicht van to do’s die u nog moet afwerken.

Door eenvoudigweg het vakje rechts aan te vinken zet u het agendapunt op afgehandeld, door op het punt te klikken opent u het agendapunt.

Opgelet! Voor gebruikers van de prospectenmodule:

U kan geen prospect meteen op afgehandeld zetten in de “over tijd” omdat hiervoor steeds de opvolging tot een correct einde moet gebracht worden, hetzij door de opvolging te beëindigen of ermee door te gaan.