Handleiding portal chat

Inhoudstafel handleiding:

1. Hoe inloggen
  2. Hoe je profiel controleren/wijzigen
  3. Hoe jezelf ‘online’ zetten

Hoe inloggen in Portal Chat omgeving als Makelaar?

1. Open de backsite van je Max-Immo / Zimmo for business.
  2. Klik in de menubalk op ‘chat’ (Indien deze knop er niet staat werd de chatfunctionaliteit nog niet geactiveerd.Je kan best de helpdesk contacteren hiervoor. )Schermafbeelding 2018-03-02 om 11.04.31.png

3. Je zal geredirect worden naar de Portal chat omgeving en zal ingelogd worden met dezelfde account waarmee je ingelogd was in Max-Immo / Zimmo for business. De chat omgeving ziet er uit als volgt

Hoe je profiel bewerken in de Portal Chat omgeving als Makelaar?

1. Zorg ervoor dat je ingelogd bent in de Portal chat omgeving
  2. Klik op het ‘profiel’ icoontjeSchermafbeelding 2018-03-02 om 11.09.24.png

3. Een venster opent waarin je oa kan invullen: Nickname, telefoonnummer, e-mailadres en foto. Steeds nakijken dat de informatie correct is. Schermafbeelding 2018-03-02 om 11.11.08.png

Hoe jezelf ‘online’ zetten in Portal Chat omgeving als Makelaar?

1. Zorg ervoor dat je ingelogd bent in de Portal chat omgeving
  2. Klik linksboven op je naam/foto/status. Je zal zien dat je status meteen verandert van unavailable naar available en omgekeerd. Enkel indien de makelaar online (available) is, zal het chaticoon verschijnen bij zijn panden op Zimmo.
    Schermafbeelding 2018-03-02 om 11.17.23.pngSchermafbeelding 2018-03-02 om 11.17.30.png