Bestanden-Cat.

U kan bestanden die bij een pand horen een rubrieknaam geven. Deze rubriek kan u zelf aanmaken in de instelling Bestanden-Categorieën.

Geef eender welke relevante naam en klik op toevoegen.

Wanneer u een bestand heeft toegevoegd, kan u nu kiezen wat voor een bestand dit juist is.

Wanneer u op bestanden aanpassen klikt, krijgt u een overzicht van alle bestanden bij het pand.
Vergeet niet het bestand aan te vinken zodat het effectief verschijnt op uw website of bij eigenaarsrapport.