Beheren moderne product website

In deze rubriek vindt u alle relevante informatie om van uw productsite een parel te maken, helemaal afgepunt op de look & feel van uw huisstijl.

Zoals u kan zien is er in Max-Immo een knop bijgekomen waarmee u kan switchen tussen de klassieke en de moderne versie.

Klik op "CMS" in Max-Immo en op de tab algemeen ziet u deze knop verschijnen: (in dit voorbeeld is de moderne weergave dus reeds actief)