Market View

Marketview is een extra module, deze zit niet standaard in Max-Immo. Contacteer uw accountmanager voor meer info.

Klik in de menu bovenaan op “Marketview”

Allereerst dienen er deelgemeentes te worden toegevoegd aan één of meerdere groepen. Dit doet u als volgt:
Klik op ‘groep toevoegen’

en dan op ‘deelgemeente toevoegen’. Selecteer de postcode en vervolgens de gemeente die u wil toevoegen.

Eenmaal u 100 deelgemeenten heeft toegevoegd, verdwijnt de knop ‘deelgemeente toevoegen’. U moet niet per se ineens alle 100 gemeenten aanduiden.
Vervolgens kan u de deelgemeenten onderverdelen in groepen.

• U kan onbeperkt groepen aanmaken.
  • Een bepaalde gemeente kan u aan verschillende groepen toekennen. (zonder dat er 1 van uw gemeente wordt afgetrokken)

Vink alle deelgemeentes voor de groep aan, geef de groep een naam en klik op opslaan.

Maak op deze wijze alle voor u benodigde groepen aan waarvan u de info wenst te bekijken.

Klik op een cijfer bij de groepsnaam om de lijst met panden gedetailleerd te raadplegen.

KLik op het icoontje uiterst rechts naast een groep om een e-mail alert in te stellen voor die groep. Op die manier kunnen alle gebruikers dagelijks, wekelijks of maandelijks pandenupdates en prijswijzigingen in hun mailbox ontvangen:

Onder het rapport krijgt u de panden te zien die tot de groep behoren: (klik foto om te vergroten)

Legende:

U kan panden naar keuze ook afdrukken in een lijst door ze aan te vinken (links naast een foto) en vervolgens op ‘afdrukken’ te klikken.

U kan ook rapporten genereren en raadplegen voor verschillende gemeentes in de groep (aan- en uitvinken) en met verschillende criteria (slaapkamers, prijs, dagen op Zimmo.be …)

Klik foto om te vergroten:

Wanneer u de MarketView heeft laten activeren, dan heeft u ook een klein overzicht op de homepagina van Max-Immo.

HIerop staan het aantal gemeenten waar u recht op heeft om te prospecteren, het effectieve aantal dat gebruikt wordt, en de eerste 3 groepen die u aangemaakt heeft.

Als u op “meer info” klikt, dan gaat u rechtstreeks naar de MarketView module.