Contact groepen

Meerdere eigenaars linken aan één pand is mogelijk via "groepen".

Hierbij gaat u contacten groeperen die u aan de hand van de groepsnaam in één keer kan terugvinden.
Als voorbeeld nemen we een koppel waarvan het 2de lid mede-eigenaar is van het pand en ook van alles op de hoogte wil worden gehouden.
Via de snelzoek links onderaan komt u in het dashboard van bvb contact Jan Peeters terecht.

We zetten dit contact om naar een groep door bovenaan op de respectievelijke knop te klikken.

Bij het volgende venster drukt u op "OK"
Jan Jansens is nu een groep, genaamd "Jansens" met 1 lid, zijnde Jan zelf.
Automatisch wordt "meneer en mevrouw" en de achternaam van het omgezette contact genomen, maar dit kan u via de knop "aanpassen" bovenaan ook veranderen naar andere types. We maken er "Jansens-Peters" van. We drukken op "opslaan"

Opgelet!!! de knop "toevoegen" bovenaan in de balk dient om een nieuwe groep aan te maken, niet om een contact aan een groep te linken!!

Petra Peters bestaat blijkbaar nog niet in het systeem.
Via de sneltoevoeg-functie rechtsonder zet u haar bij de contacten.

Via de snelzoek-functie linksonder vindt u haar direct terug.

Op het dashboard van Petra aangekomen, klikt u haar titel aan en komt zo in de wijzigingsmodus van het contact terecht.

Halverwege de linkerkolom kan u invullen bij welke groep Petra hoort. Herinner u dat u de groep "Jansens-Peters" genoemd had.
Merk op dat de eerste letters volstaan om de groepsnaam in te vullen.

!!Opgelet, de "+" dient ook hier weer om een nieuwe groep aan te maken en is hier dus niet nodig.
Klik onderaan op wijzigen.

De groep is klaar.

Wanneer u linksonder in de snelzoekfunctie nu "jansens-peters" ingeven, ziet u dat deze groep 2 leden bevat.

U kan nu via het dashboard van een pand deze groep linken als eigenaar.