Doorsturen portaalsites

U wenst uw panden door te sturen naar de verschillende portaalsites via Max-Immo?
Hieronder vindt u een samenvatting hoe we te werk gaan.

 

-IMMOWEB
Om uw panden via Max-Immo door te sturen naar Immoweb dient u zelf  met hen contact op te nemen en hen mee te delen dat u vanaf nu panden wenst door te sturen via Max-Immo. Immoweb brengt ons hiervan op de hoogte zodat wij deze aanvraag kunnen afhandelen  zonder uw verdere tussenkomst.

 

-LOGIC-IMMO
Om de export naar Logic-Immo te krijgen dient u zelf  met hen contact op te nemen en hen mee te delen dat u vanaf nu panden wenst door te sturen via Max-Immo. Wij regelen de rest met Logic-Immo.

 

-IMMOBELGICA
*Surf naar http://www.immobelgica.be/register.php?lang=dutch
*Registreer u als “makelaar”.
*Stuur daarna uw login (=emailadres dat u voor deze account gebruikt) en paswoord naar helpdesk@max-immo.be met vermelding van “activering Immobelgica” in het onderwerp . Wij zorgen voor activatie van het doorstuurkanaal Immobelgica.

 

-HEBBES
-VLAN
-IMMOTHEKER
-AHA
-VITRINE
-VASTGOED IN LIMBURG
=> Deze doorstuurkanalen kunnen wij zelf voor u activeren. Mail de gewenste portaalsites waar u wenst naar door te sturen naar helpdesk@max-immo.be met vermelding van “activering doorstuurkanalen” in het onderwerp.

Wanneer wij uw aanvraag via email hebben ontvangen en verwerkt, krijgt u een bevestiging dat we de doorstuurkanalen zichtbaar hebben gemaakt in max-immo en kan u via “home”->”publicaties-digitaal” de panden aanvinken.

Let op! De export is dan nog niet actief. Vanaf het moment dat wij bevestiging hebben van de activatie bij de portaalsites brengen we u op de hoogte en zullen de panden spoedig online staan.