Panden-eigen velden

Het is onmogelijk om alle pandcriteria te laten zien. Max-Immo zou dan veel te complex en zwaar worden. Vandaar dat de mogelijkheid bestaat om eigen velden aan te maken. In het voorbeeld gebruiken we een aanvinkveld voor een warmtepomp.

Klik op "toevoegen" en daar kan u de benaming zetten en wat voor soort veld het is.
De tooltip dient om uit te leggen waarvoor het veld dient. Wanneer een gebruiker met de muis over het veld gaat, zal deze uitlge tevoorschijn komen.

Na "toevoegen" te klikken krijgt u volgende te zien:

Hier moet u niets aanvinken, dit is louter een overzicht van de door u toegevoegde velden. Door op de benaming te klikken kan u dit veld wijzigen/verwijderen.
Ga vervolgens naar het dashboard van een pand dat aan het criterium voldoet en klik op "editeer volledig".

Het laatste tabblad zijn de eigen velden.

Hier kan u voor dit bepaalde pand dan aanduiden dat het een warmtepomp heeft.
Opgelet! deze velden verschijnen niet zomaar op de website. Hiervoor moeten we in de code een aantal dingen aanpassen. Contacteer de helpdesk@max-immo.be om dit te laten uitvoeren.

U kan wel al meteen via de zoekfunctie op deze velden beginnen zoeken.
Ga naar portefeuille->zoeken en klik op "meer criteria".

U zal onderaan het "eigen veld" zien staan en in dit voorbeeld alle panden waar u "warmtepomp aanwezig" heeft aangevinkt terugvinden.