Gebruikers-rechten

Hier ziet u een lijst van alle gebruikers die ooit actief zijn geweest in Max-Immo. We kunnen geen gebruikers verwijderen omdat anders alle actiepunten en acties worden weggenomen bij de panden en de agenda hierdoor gaat conflicteren.

U kan door op een gebruiker te klikken zijn info aanpassen en ook rechten toekennen voor de verschillende modules.

Om dit te kunnen aanpassen moet u wel zaakvoerder zijn.

Andere gebruikers zien deze link niet staan tussen de instellingen.