Hoe stel ik Outlook in

Om een emailaccount op te zetten op eender welk medium (pc,blackberry, iphone) zijn er steeds dezelfde 5 vereisten nodig:

1) Het moet een pop3-account zijn (kan gekozen worden bij start aanmaak account)
2) Gebruikersnaam = emailadres
3) Paswoord (opgegeven door Spiritus)
4) Inkomende emailserver: altijd mail.spiritus.be (als wij het domein in beheer hebben, anders is dat bvb mail.internetprovider.be)
5) Uitgaande emailserver: afhankelijk van de internetverbinding ter plaatse. (voor telenet is dit: uit.telenet.be)

Hieronder een voorbeeld van hoe we te werk gaan in outlook: tools – accounts of extra – accountinstellingen.
In eender welk programma zal je steeds op zoek moeten naar "instellingen", "mail", of "accounts".
U vindt in deze rubriek tevens de gedetailleerde stappen voor een aantal versies van Outlook.