Agenda-Types

In de agendatypes kan u buiten de standaardtypes nog extra subtypes toevoegen en deze een kleur naar keuze geven.
De hoofdtypes kunnen dus niet van naam gewijzigd worden, enkel van kleur.
(kleurenspectrum komt tevoorschijn wanneer u in een kleurvak klikt, enkel in firefox. Indien u een andere browser gebruikt moet u de kleurencode typen in het kleurveld)

Klik op "voeg subtype toe", geef deze een naam en klik in kleurveld en klik op een kleur naar keuze.

Vergeet niet op "opslaan" te klikken.
U kan ook een subtype verwijderen achteraf.

Wanneer u in de agenda een nieuw punt wil creëren, zal u zien dat bij types er een extra type tussenstaat.