Pand(en) versturen

Ga naar portefeuille->mijn kantoor

Vink links aan welk pand je wil doorsturen en klik op de blauwe knop "doe actie"

Verander bovenaan de actiemethode naar : email

Tik onderaan de eerste letters van de naam van het contact (!!! deze moet aanwezig zijn in Max-immo, je kan geen emaildres ingeven dat niet gekend is in Max-Immo)

Klik bovenaan op "Ga verder"

U kan nog indien gewenst het onderwerp van naam veranderen en of u de mail in kopie wil ontvangen.

KLik op "stuur per email en beëindig.

In de actiehistoriek zal zowel bij het pand als bij het contact een actie worden weggeschreven.