Groepen van panden

Stel, u heeft 100 appartementen in de verhuur. U kan deze perfect in groepjes verdelen op bvb.aantal slaapkamers zodat u snel de gewenste panden in het vizier heeft.

Klik op “portefeuille” in de menubalk. Klik vervolgens op “groepen beheren”.

Geef de groep de naam:”app. 1 slpk”
Er zitten nog geen panden in de groep.

Voer zoals hier uitgelegd een zoekopdracht uit; u kiest type: appartement, aantal slaapkamers = 1.
Wanneer u de resultaten heeft gevonden klikt u op “gedetailleerd overzicht”.

Duid links alle panden aan met een vinkje en klik daarna op “plaats in groep”. Kies daar de net aangemaakte groep. Nu zitten alle appartementen met één slaapkamer in deze groep.

Opgelet! Bij een nieuw pand met één slaapkamer gaat u deze nog manueel moeten toevoegen aan de groep, dit gebeurt niet automatisch.