Mijn kantoor<>Mijn panden

Wanneer u in de menubalk op ‘portefeuille’ klikt ziet u bovenaan zowel ‘mijn kantoor’ als ‘mijn panden’.

Bij ‘mijn kantoor’ zal u alle panden van de actieve portefeuille zien die niet gearchiveerd werden. Dus ook verkochte of verhuurde panden vallen hieronder.

Bij ‘mijn panden’ worden de panden getoond waarvan de gebruiker die is ingelogd de verantwoordelijke is.

Via  dashboard->“editeer volledig” kan de verantwoordelijke gewijzigd worden.