Pand wijzigen

Wanneer u net een pand via snelinvoer heeft ingegeven, of u wil bij een reeds bestaand,volledig ingevuld pand iets wijzigen, zoekt u het pand op via de snelzoek zodat u zich bevindt in het dashboard van het pand en klikt bovenaan op “editeer volledig”.

U ziet een hele reeks tabbladen waar u desgevallend info kan aanvullen of wijzigen.

Kleine toelichting over volgende twee tabs:

*Portalen:
-‘portaal vervang’ en ‘portaal toevoeg’: ga met uw muis over de invulvelden en ze vertellen u waarvoor ze dienen.
-Immoweb: Dit zijn features bij Immoweb, contacteer Immoweb om hierover meer te weten te komen.

*Eigen:
Hier worden de velden getoond die u zelf heeft aangemaakt. Hoe u een eigen veld aanmaakt, vindt u hier. (link instellingen)