Grondplan tekenen

1. Ga naar http://www.homestyler.com/designer om een grondplan te maken.
  2. Alvorens uw plan te tekenen in de Homestyler module, kan u best inloggen bij Homestyler (dit kan bovenaan rechts in de Homestyler module, je kan inloggen via facebook, google,.. of door zelf een nieuwe account bij Homestyler aan te maken). U dient in gelogd te zijn bij Homestyler om uw plan te kunnen bewaren.
  3. Telkens u op klikt in de Homestyler module wordt er gevraagd uw plan te delen.
  4. Wanneer u uw pand deelt krijgt u de mogelijkheid om op de volgende knop klikken: Wanneer u hierop geklikt heeft in de Homestyler module hoeft u alleen nog de net gekopieerde URL toe te voegen aan uw pand.
  5. Sluit de pagina met het grondplan en plak de net gekopieerde URL in Max-immo bij het juiste pand via: dashboard->editeer volledig->tabblad "algemeen" helemaal onderaan.

TIP: Klik hier voor een youtube-demonstratiefilmpje!!

Extra achtergrondinfo:

Na een interne zoektocht werd er gekozen om de gratis online grondplan module ‘Homestyler’ van Autodesk* te integreren op Zimmo.be. De Homestyler module is voor iedereen vrij toegankelijk en zeer gemakkelijk in gebruik. Je kan er heel eenvoudig inloggen via oa. je facebook/google/twitter-login. Deze account is nodig om het  grondplan te kunnen bewaren.
Begin met één van de bestaande grondplannen aan te passen naar jouw afmetingen, of kies ervoor om van 0 af aan te beginnen.

In 5 stappen voeg je het Homestyler grondplan aan je Zimmo.be pand toe:

1. Teken het plan in de Homestyler module
  2. Bewaar het plan in de Homestyler module
  3. Kopieer de URL van het plan uit de Homestyler module
  4. Plak de URL in het Zimmo.be invulveld
  5. Bewaar het plan bij je pand op Zimmo.be

Om het snel te laten verlopen raden we je aan op voorhand alle afmetingen van je woning op te meten.

De creatievelingen zullen er iets magnifieks van kunnen maken (met zelfs de mogelijkheid hun woning in 3D te tekenen).
De iets minder creatieven onder onszullen het houden op de muren, ramen en deuren.

Het voornaamste voor de surfer is dat hij zich een beeld kan vormen van de indeling van de woning. Zo zal een surfer gerichtere vragen kunnen stellen, zullen mensen zich makkelijker kunnen oriënteren bij een bezoek en zal er dus veel minder kostbare tijd worden verloren.

* Autodesk is de gekendste en grootste speler op de markt wat betreft tekensoftware. Hun gekendste product is Autocad. Homestyler is een gratis online tool waarmee je heel eenvoudig grondplannen kan tekenen in je browser. Je kan er in 2D en 3D ontwerpen maken.