Hou Me Op De Hoogte

Deze extra module dient aangevraagd te worden bij de accountmanager. De bedoeling is dat alle kandidaat kopers/huurders automatisch een mail krijgen met daarin panden die beantwoorden aan de door hen opgegeven criteria. Elk pand wordt hierbij slechts één keer doorgestuurd, tenzij er een prijswijziging werd doorgevoerd.

Om het uur vertrekken deze HMODH’s. Na inschrijven kan het dus maximaal één uur duren vooraleer een ingeschreven contact deze mail ontvangt.

Stel, u heeft een potentiële koper/huurder voor het eerst aan de lijn. U voegt deze onmiddellijk toe als contact en deze wenst graag interessante panden te ontvangen.

Zoek het contact op via de snelzoek zodat u meteen in het dashboard zit.
Rechts onderaan ziet u een knop “voeg toe”.

Als u hierop klikt kan u alle criteria toevoegen.
KLik daarna op de naam in blauw van het contact zelf en zet deze als volgt:

Het is perfect mogelijk om verschillende HMODH’s voor één contact aan te maken.