Marketview: Activering

Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u van ons heeft ontvangen:

Klik op marketview in de menubalk bovenaan:

Allereerst dienen er deelgemeentes te worden toegevoegd aan één of meerdere groepen.
Dit doet u als volgt:

Klik bovenaan op "groep toevoegen".

Daarna op: "+ Deelgemeente toevoegen"

Selecteer de postcode van de deelgemeente die u wenst op te nemen en selecteer vervolgens de deelgemeente.
Eenmaal u 100 deelgemeenten heeft geactiveerd, verdwijnt de knop ‘Deelgemeente toevoegen’.
Vervolgens kan u de deelgemeenten onderverdelen in groepen:

• U kan onbeperkt groepen aanmaken.
  • Een deelgemeente kan u aan verschillende groepen toekennen.

Vink alle deelgemeentes aan, geef de groep een naam en klik op opslaan:

Maak zo alle groepen aan waarvan u de informatie wenst te bekijken.

Klik op de groepsnaam of een cijfer om het rapport gedetailleerd te raadplegen:

Indien u deelgemeenten uitvinkt worden deze niet opgenomen in het rapport.

Onder het rapport krijgt u de panden te zien die tot de groep behoren:

Legende: