Pand toevoegen

In het midden van de homepage van max-Immo, in het blokje "portefeuille" klikt u op "pand toevoegen".

of rechtstreeks via de menubalk “portefeuille”->”toevoegen”

U komt terecht in de snelinvoer van het pand.

De belangrijkste velden zijn:

-STATUS: te koop, te huur, over te nemen
-ADRES: Als u de postcode intikt, komt de gemeente vanzelf wanneer u in een nieuw veld klikt, de straat wordt ook automatisch aangevuld.
-TYPE + SUBTYPE: Zeker invullen om in de juiste rubriek terecht te komen op de portaalsites (bvb Zimmo, immoweb).
-PRIJS
-FOTO: Klik op "kies bestand" en zoek de bijhorende foto van het pand op uw computer. (klik hier indien u deze knop niet ziet, want dan moet u Flashplayer nog installeren)

U klikt op opslaan.
U krijgt nu de mogelijkheid om een volgend pand in te geven of het pand in detail te editeren.
Hoe we een pand in detail editeren ziet u hier.(link nr pand wijzigen)