Menu beheren

Aanmaken/beheren Menu

Indien u menu-items wil toevoegen dan klikt u steeds op het hoofdmenu-item waaronder u het menu-item wil toevoegen.
U kan dan de naam ingeven van dit menu-item.

Indien u het menu-items van plaats wil veranderen dan klikt u op dit item en sleept u dit naar de juiste locatie.
U kan een menu-item plaatsen onder of tussen een ander menu-item:
of

U heeft 4 types van menu-items wanneer u de menustructuur beheert:

1. Menu: niet aanklikbaar op de website
  2. Pagina: linkt door naar een pagina op de productwebsite
  3. Pandenoverzicht: linkt door naar uw panden
  4. Link: Linkt door naar een externe website of andere pagina op uw website

Verdere uitleg over de opbouw van een menu-item:

1. Zichtbaar: Indien het vakje ‘zichtbaar’ niet is aangevinkt dan wordt dit menu-item niet getoond op de website.
  2. Titel: Deze titel wordt op de website getoond in de bovenbalk van uw browser. Is eveneens belangrijk voor google.
  3. Beschrijving: geeft hier een korte beschrijving van de inhoud van deze pagina
  4. Sleutelwoorden: geef hier woorden of woordcombinaties waarvan u wilt dat de surfer deze pagina terugvindt op google. Zet een komma tussen de woorden.
  5. Opslaan: slaat wijzigingen op.
  6. Dupliceren: Dupliceert het menu-item inclusief eventuele inhoud.
  7. Verwijderen: verwijdert menu-item.