Planner

In de planner (2de tab in agenda) kan u andere gebruikers hun agenda raadplegen en indien u over voldoende rechten beschikt, hier ook agendapunten inplannen.

U ziet de initialen van de andere gebruikers in dien deze zijn zichtbaar gemaakt.

Ziet u een gebruiker die ontbreekt? Klik dan bovenaan op "selecteer gebruikers" en vink deze gebruiker aan.

Wanneer u dubbelklikt op een gebruiker zijn initialen, komt u in zijn/haar volledige agenda terecht. U kan dan linksboven zien in wiens agenda u zich bevindt en ook naar uw eigen agenda teruggaan.