Synchronisatie tussen Max-immo (agenda) en Google Calendar

Om de synchronisatie in te stellen tussen uw Max-Immo agenda en Google calendar moet u eerst nagaan of u met de juiste Google account ingelogd bent op dezelfde browser als Max-Immo.
Dit kan u gemakkelijk controleren door naar http://www.google.com/calendar te gaan en daar een maand terug te gaan, ziet u daar agendapunten staan, dan weet u dat u met de juiste account bent ingelogd.

U gaat dan naar agenda in Max-Immo en klikt helemaal onderaan op “synchronisatie instellen”:

U zal doorgestuurd worden een configuratiescherm waar u de synchronisatie moet ‘toestaan’.
Belangrijk! nagaan dat de juiste Google account geselecteerd is (rechtsboven):

Indien het correct ingesteld is, zal het helemaal onderaan weergegeven worden in de Max-immo agenda:

Nu hebben wij de synchronisatie tussen de Max-immo agenda en Google calendar (in beide richtingen) ingesteld, alsook de enige synchronisatie die door ons ondersteund wordt.

Er bestaat ook een andere synchronisatie tussen Google Calendar en uw smartphone (alsook in omgekeerde richting). Deze wordt door Max-immo helaas niet ondersteund aangezien deze van toepassing is tussen Google en uw smartphone zelf (alsook in omgekeerde richting).

Om deze in te stellen gaat u als volgt te werk (iPhone):
1. Ga naar Instellingen > E-mail, contacten, agenda’s.
2. Tik op Nieuwe account.
3. Kies de optie Google.
4. Vul je accountgegevens in.

Belangrijk! nagaan dat ‘agenda’ aangeduid is:

Naar uw ‘agenda’ applicatie gaan op uw smartphone en op << agenda’s >> klikken:

Belangrijk! verifiëren dat de correcte Google agenda aangeduid is:

Bij een nieuw agendapunt moet de juiste agenda gekozen worden:

Indien agendapunten tussen uw smartphone en Google calendar niet synchroniseren kunnen wij u enkel aanraden om Google account uit uw smartphone te verwijderen en opnieuw in te stellen. Dit zorgt namelijk voor een reset. Indien het probleem blijft aanhouden, is het aangeraden om naar een smartphone-winkel of naar een Apple-center te gaan. De verbinding tussen uw smartphone en Google kunnen wij niet ondersteunen aangezien wij dit niet in ons beheer hebben.