Instellingen

In de instellingen van Max-Immo kan u algemene aanpassingen doen die betrekking hebben op de overkoepelende werking van uw software. Zo hoeft u niet iedere keer opnieuw dezelfde acties te ondernemen maar zet u deze vast om te gebruiken.

In deze rubriek leggen we ze één voor één uit.

Opgelet! Niet alle gebruikers kunnen deze module zien op de homepagina. Indien u deze niet kan zien, wil dat zeggen dat u te weinig rechten heeft om dingen te wijzigen in de instellingen. Raadpleeg uw kantoorverantwoordelijke om uw rechten in de software te wijzigen.