Homepagina

Na het inloggen op de software komt u automatisch op de homepagina van Max-Immo terecht. Bovenaan ziet u de zwarte menubalk van waaruit u vertrekt om specifieke acties uit te voeren.

• Mijn Zimmo: algemeen overzicht van wat er op Zimmo staat qua kantoor , aantal panden (met logo) en bannering.
  • Portefeuille: Overzichten en beheer van van uw portefeuille.
  • Contacten: Overzichten en beheer van uw contacten.
  • Agenda: Planner en agenda
  • CMS: Content Management Systeem = wijzig of creëer zelf inhoud op uw website
  • Medewerkers: Overzicht van actuele gebruikers van uw Max-Immo

Modules in het grijs zijn niet geactiveerd. Contacteer uw accountmanager voor meer info of activatie. Deze zijn mogelijke modules:

• Marketview: een overzicht en prospectietool van de huidige immomarkt
  • Docu-center: maak zelf uw persoonlijke standaardbrieven en documenten met vele opmaakfeatures
  • Prospecten: Beheer van prospectpanden (via opvolging) tot overgang naar actieve panden

U kan ook modules op de homepagina verkleinen via het minipijltje in de rechterbovenhoek.